Relatiegeschenk

Plopr trekt de aandacht: Een strak design en gemaakt van hoogwaardig RVS, de Plopr ligt goed in de hand en wordt geleverd in een luxe cadeauverpakking. De Plopr opent ieder flesje op een feestelijke wijze met een luide Plop. Het startschot voor een gezellig moment!


Plopr POP DisplayPLOPR BIJ DE BIERSPECIAALZAAK / SLIJTERIJ
De Plopr is een unieke toevoeging aan het assortiment van iedere winkelier die ook (speciaal)bier aanbiedt. De Plopr maakt van het openen van een flesje bier een speciale gelegenheid, precies wat (speciaal)bierdrinkers graag willen.

De toonbankdisplay neemt weinig ruimte in en presenteert de opener op een aantrekkelijke wijze. Vraag ons naar meer informatie om de Plopr in jullie assortiment op te nemen.

PLOPR ALS SOUVENIR

Een unieke herinnering aan die leuke vakantie of stedentrip. Wat hebben jullie allemaal thuis van je favoriete vakantiebestemming?  Iedereen kent wel de typische souvenirs zoals sleutelhangers, T-shirts en petten. Daar komt nu ook de Plopr bij. Al is de Plopr natuurlijk veel origineler om te geven en leuker om te krijgen!

PLOPR ALS RELATIEGESCHENK
Aangezien de nieuwste manier van openen iets is wat aandacht trekt en even bekeken moet worden kan de Plopr uitstekend ingezet worden als relatiegeschenk. Geef de Plopr aan een bierliefhebber of voeg toe aan een (kerst-)pakket. De Plopr is perfect om in combinatie met een bierspeciaalpakket uit te reiken aan die goede zakenrelatie of belangrijke leverancier!

De Plopr is te personaliseren met een gravure in het midden van de Plopr. We kunnen een logo, een slogan of een afbeelding in graveren. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk.

Wil je meer weten over een van de bovenstaande mogelijkheden, neem contact met ons op:

[Accountmanager Business]
Kevin Aerts
kevin@plopr.nl
+31 (0) 6 286 901 61

 

© 2017 Plopr. - THE WORLD'S COOLEST BOTTLE OPENER | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel