Plopr Original Sample

Artikel 1 van 2 Volgende

De Plopr opent flesjes met een kroonkurk op een net zo feestelijke wijze als een champagnefles.  Een luide plop gevolgd door een de dop die de lucht in schiet. Het startschot voor een gezellig moment!

88% van de mannen drinkt wel eens een biertje, wat de Plopr tot het ultieme relatiegeschenk maakt.  De nieuwste manier van openen is iets wat aandacht trekt. Het móet even bekeken worden en  kan daarom uitstekend ingezet worden als promotieartikel. Geef de Plopr aan een bierliefhebber of voeg 'm toe aan een (kerst- of zomer)pakket. De Plopr is perfect om uit te reiken aan die goede zakenrelatie of belangrijke leverancier. Daarnaast kan hij uiteraard meegenomen worden in een leuk pakket dat samengesteld wordt.

De Plopr heeft een strak design, is gemaakt van hoogwaardig RVS, ligt goed in de hand en wordt geleverd in een luxe cadeauverpakking.  Met een strakke lasergravure staat uw logo of andere te graveren wens vereeuwigd op de Plopr. Wij beschikken over een eigen fiber laser waardoor er snel geleverd kan worden. 

Via deze persoonlijke link kan er een sample bestel worden. 

 

 

© 2017 - 2022 Plopr. - THE WORLD'S COOLEST BOTTLE OPENER | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel