Vijf jaar geleden zag Johan een van zijn vrienden een bierflesje openen met een aansteker. Dit zorgde voor een mooi geluid; het beste te omschrijven als "plop". Na herhaaldelijk proberen lukte het hem om uiteindelijk ook zijn flesje bier te openen met een aansteker. Toen zei hij: “ik ga iets maken dat beter en makkelijker is dan de aansteker”.

De Plopr is het resultaat van vijf jaar lang onderzoeken, testen, aanpassen, nog een keer testen, weer aanpassen en uiteindelijk kwam de doorbraak door het testen van een boekenplankbeugel. Met deze basis kon er een prototype gemaakt worden. Na enkele verbeteringen is daar de Plopr van vandaag uit voort gekomen.

Om de eerste Ploprs te produceren hebben wij gekozen voor een Kickstarter project. Met de steun van onze backers hebben wij de Plopr kunnen brengen naar waar die vandaag is.


Alternatieve Toepassing Plopr

Plopr is een product van Innerva Products & Projects. Innerva houdt zich bezig met het ontwikkelen van leuke ideeën naar volwaardige producten.

De producten van Innerva brengen een glimlach op je gezicht en vrolijkheid in huis. Innerva is een Nederlandse onderneming die producten ontwikkelt die je dagelijkse bezigheden op een positieve en innovatieve manier beïnvloeden. De producten van Innerva zijn lang niet altijd noodzakelijk maar o zo leuk in het dagelijkse leven.

Innerva werkt samen met getalenteerde ontwerpers en designers. Zij ontwerpen producten met een speels, rebels en geheel eigen karakter. Producten worden vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. De producten worden geleverd in een mooie geschenkverpakking. Daarnaast zijn producten gebruiksvriendelijk en ze maken het leven net iets leuker en gemakkelijker!

Innerva heeft een productiefaciliteit welke is ingericht op het duurzaam produceren van diverse producten. De focus hierbij ligt op het aanbieden van arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor investeren wij in de mensen achter onze producten en bezorgen wij hen ook glimlach.

Innerva wil onderscheidend zijn door:

  • Een idee omzetten naar een product
  • Dagelijkse bezigheden net iets leuker maken
  • Innovaties toepassen op alledaagse producten
  • Slimme en leuke marketing

 

© 2017 - 2022 Plopr. - THE WORLD'S COOLEST BOTTLE OPENER | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel