PLOPR ALS RELATIEGESCHENK
Plopr trekt de aandacht: Een strak design en gemaakt van hoogwaardig RVS, de Plopr ligt goed in de hand en wordt geleverd in een luxe cadeauverpakking. De Plopr opent ieder flesje op een feestelijke wijze met een luide Plop. Het startschot voor een gezellig moment!

De nieuwste manier van openen is iets wat aandacht trekt. Het móet even bekeken moet worden en  kan daarom uitstekend ingezet worden als relatiegeschenk. Geef de Plopr aan een bierliefhebber of voeg 'm toe aan een (kerst- of zomer)pakket. De Plopr is perfect om in combinatie met een bierspeciaalpakket uit te reiken aan die goede zakenrelatie of belangrijke leveracier!

De Plopr is te personaliseren met een gravure in het midden van de Plopr. We kunnen een logo, een slogan of een afbeelding in graveren. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. De ruimte voor de gravure is, zoals hiernaast is te zien, 25 x45 mm. 

  Direct contact opnemen!  

De Plopr is al ingezet als:

 Uniek relatiegeschenk voor goede klanten, leveranciers of andere contacten
Kerstpakket of onderdeel daarvan
Aandachtstrekker bij een beursstand,  door de Plop kijken mensen automatisch naar jouw stand!
 Onderdeel van goodiebag, bijvoorbeeld bij een evenement of open dag
Cadeau bij aanschaf van een product, dienst,  abonnement of andere aankoop.
Stimulans voor bedrijfsbezoeken

Mogelijkheden Plopr als relatiegeschenk of kerstpakket

Wil jij de Plopr geven als relatiegeschenk, kerstpakket of toevoegen aan één van beide? Dan bieden wij vanuit Plopr verschillende mogelijkheden om dit te realiseren. De Plopr is verkrijgbaar in twee modellen, namelijk The Original en de Plopr 2.0. Beide Plopr's zijn als bedrijfspakket te bestellen. Dit houdt in dat je ze bijvoorbeeld per 50, 100 of 200 afneemt. De Plopr kan worden voorzien met bijvoorbeeld een gravure van het logo of een andere boodschap. De Plopr wordt standaard verpakt in een geschenkverpakking (zie afbeeldingen hieronder)! 

 Wil je weten hoe de Plopr er voor jou uitziet met gravure? Neem dan contact met ons op en wij sturen jou een vrijblijvend digitaal voorbeeld! 

► Offerte aanvragen? Wij streven ernaar om jou binnen 2 werkdagen te voorzien van een passende offerte! 

Vraag offerte aan > 

 

Bedrijfspakket  

 

Contactgegevens: 

Ruben van der Meyde
Email: Ruben@plopr.nl

+31 (0) 85 06 077 06

 

© 2017 - 2022 Plopr. - THE WORLD'S COOLEST BOTTLE OPENER | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel